2018-10-05 05:27:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nagyon mérges lehet valakire

Napi horoszkóp október 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap az ön komoly kapcsolatokat jelző sorsterületén áll, ez komoly fejleményeket jelez a magánéletében. Házasságkötés, eljegyzés, gyermekvállalás – mind szóba kerülhetnek a mai napon!


Bika: IV. 20. - V. 20.
A bolygók most túlzásokra hajlamosítják. Megszállottan dolgozik, szinte belesápad a sok fáradozásba. A szakmai elismerés nem marad el, ám a párja, a családtagjai elégedetlenkednek – rájuk alig marad ideje!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében van. Nagyon mérges lehet valakire, jaj annak, aki most keresztezi az útját. Ne veszekedjen, annak semmi értelme. Gondolja végig, hogyan lehetne helyrehozni azt az igazán nem végzetes hibát.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lehet, hogy ma elhatározza, hogy óriási változást visz végbe az életében, ami egy teljesen új szakasz kezdetét jelezheti. Megy minden, mint a karikacsapás. A napi apró munka is meghozza gyümölcsét, végre meglátszik a szorgalom eredménye is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold ma már az ön jegyében jár. Igyekszik a legjobb formáját hozni, ezáltal önbizalma megnő. Partnerét könnyen boldoggá tudja tenni gyengédséggel, kedvességgel, és a kedvező viszonzás sem marad el.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Anyagi helyzete nem rendült meg, de nagy találékonyságot igényel, hogy profitot termeljen.... Szűkebb társaságában ön most rendkívül vonzó és népszerű, nem csoda, hogy mások lesik a kívánságait! Viszont az a románc, amire ön is vágyna, most nem valósul meg.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Bolygója arra biztatja, hogy legyen következetes. Ne rettenjen meg az útjába kerülő nehézségek miatt. Elképzelései jók, csak véghez kell vinni. Magánéletében teremtsen meghitt hangulatot, hogy kedvesének ne legyen oka a féltékenységre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kedvesével veszekedős napra számíthat. Gondolja végig, hogy betartotta-e az ígéretét. Sokkal több időt kell beszélgetéssel tölteniük, hogy a megoldások a felszínre kerülhessenek. A pénzügyeiben kedvező fordulat várható, talán egy jó ajánlattal keresik meg!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az oroszlán jegyében van, a Vénusz a Skorpióban. Annyira hiányozhat önnek valaki, hogy szinte fájdalmas nélküle. Hívja fel, és beszéljen az érzéseiről. Arra ügyeljen, hogy két szék között nehogy a pad alá kerüljön!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Vénusz megnöveli önbizalmát és munkakedvét. Talán több dologba fog, mint amit képes véghezvinni. Pozitív szemlélettel töltődik fel, és igen szerencsés lehet a magánéletében is!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Neptunusz kellemes fényszögben áll a Vénusszal. Ez egy nagyon harmonikus időszak mindenfajta kapcsolatban. Könnyen szót ért mindenkivel, és szívesen ismerkedik.


Halak: II. 19. - III. 20.
Tervei megvalósításában megtorpanhat vagy arra kényszerül, hogy jobban átgondolja a teendőit. A karrierjében ezúttal a hallgatás és a csendes háttérmunka az, ami előbbre viszi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: